Vad roligt att Du är intresserad av att jobba hos oss! Information om hur du gör en ansökan till oss hittar du på – Arbeta hos oss – på menyn.

Glöm inte att gilla vår Facebook-sida eller följ oss på Instagram (b1team) för att ta del av våra lediga tjänster innan vi annonserar ut dem på Arbetsförmedlingen.

Lägg extra energi på det personliga brevet där du beskriver vem du är som person och vad arbetet som Personlig Assistent skulle innebära för dig. Var noga med att ange Referens och vid förfrågan uppvisa registerutdrag från Polisen!

Personlig Assistent sökes till Fårbo!

Vi söker en assistent till vår kund som på grund av sin funktionsnedsättning är i behov av personlig assistans i sin vardag. Som personlig assistent är du honom behjälplig där funktionsnedsättningen sätter gränser. Vår kund som är en trevlig herre i 40-års åldern med diagnosen MS är i behov av personlig assistans i sin vardag. I arbetet ingår hygien, träning och vardagliga sysslor som hör till ett vanligt hushåll.

Vi söker dig som är glad, positiv, noggrann, rökfri och allergifri (hund,katt,häst). Har du erfarenhet av ett vårdyrke är det meriterande men inget krav. Du som söker ska behärska svenska flytande i tal och skrift och har B-körkort med tillgång till egen bil.

Tjänsten är tillsvidare, deltid/heltid ca 80-100%

Sista ansökningsdag är 23/3

Maila din ansökan till: ansokan@beoneteam.se, märk mailet med Fårbo.

Vikarie

Vi söker vikarier till några av våra kunder vars personliga assistenter skall gå på semester under juni, juli och augusti.

Arbetsuppgifterna är varierande men de vanligast förekommande är hjälp med hygien, förflyttningar, intag av mat och andra vanligt förekommande sysslor som man har i ett hushåll. En personlig assistents uppgift är att vara ett stöd i vardagen så att man kan leva ett lika liv som alla andra.

Du som söker bör ha tidigare erfarenhet av vård och omsorg i någon form samt ha en känsla och fallenhet för att jobba med människor. Du som söker ska behärska svenska flytande i tal och skrift och har B-körkort med tillgång till egen bil.

Du som söker och blir anställd som vikarie kommer få möjligheten att börja jobba direkt vid ordinarie assistents frånvaro och på så vis ges möjligheten att lära känna sin kund redan innan sommaren, då man kommer jobba efter ett redan tidigare fastställt schema.

Arbetstiderna är varierande och är förlagda dag, kväll och natt.

Vissa av våra kunder kräver att du som söker har lite djupare erfarenheter av mediciner och t ex sondmatning, så var noga med ert personliga brev och CV.

Vid jobb med barn kräver vi alltid ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Sista ansökningsdag är 30/4

Maila din ansökan till: ansokan@beoneteam.se, ange referens ”vikarie” i ämnesraden och vilket området (ex ”Vikarie Borgholm”) ansökan avser

Mer information om arbetsställen vi söker vikarie till:

Oskarshamn området

Nybro området

Kalmar området

Borgholm området

Färjestaden området