BeOneTeam – Lediga jobb

Vad roligt att Du är intresserad av att jobba hos oss! Information om hur du gör en ansökan till oss hittar du på – Arbeta hos oss – på menyn. Glöm inte att gilla vår Facebook-sida eller följ oss på Instagram (b1team) för att ta del av våra lediga tjänster. Lägg extra energi på det personliga brevet där du beskriver vem du är som person och vad arbetet som Personlig Assistent skulle innebära för dig. Var noga med att ange Referens och vid förfrågan uppvisa registerutdrag från Polisen!

Personlig Assistent – Flera orter

Vi söker tillsvidareanställd personal och vikarier på flera orter!

Arbetsuppgifterna är varierande men de vanligast förekommande är hjälp med hygien, förflyttningar, intag av mat och andra vanligt förekommande sysslor som man har i ett hushåll.
En personlig assistents uppgift är att vara ett stöd i vardagen så att man kan leva ett lika liv som alla andra.

Du som söker bör ha tidigare erfarenhet av vård och omsorg i någon form samt ha en känsla och fallenhet för att jobba med människor. Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Du som söker och blir anställd som vikarie kommer få möjligheten att börja jobba direkt vid ordinarie assistents frånvaro och på så vis ges möjligheten att lära känna sin kund redan innan sommaren, då man kommer jobba efter ett redan tidigare fastställt schema.

Arbetstiderna är varierande och är förlagda dag, kväll och natt.

Vissa av våra kunder kräver att du som söker har lite djupare erfarenheter av mediciner och t ex sondmatning, så var noga med ert personliga brev och CV.

Vid jobb med barn kräver vi alltid ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Skicka in din ansökan senast 2019.05.31 och läs mer om tjänsterna för respektive ort:

Fårbo/Figeholm – Vikarie

Figeholm – Tillsvidaretjänst

Kalmar – Vikarie