Vad roligt att Du är intresserad av att jobba hos oss! Information om hur du gör en ansökan till oss hittar du på – Arbeta hos oss – på menyn.

Glöm inte att gilla vår Facebook-sida eller följ oss på Instagram (b1team) för att ta del av våra lediga tjänster innan vi annonserar ut dem på Arbetsförmedlingen.

Lägg extra energi på det personliga brevet där du beskriver vem du är som person och vad arbetet som Personlig Assistent skulle innebära för dig. Var noga med att ange Referens och vid förfrågan uppvisa registerutdrag från Polisen!

Personlig Assistent sökes till Kalmarområdet!

Vi söker assistent till vår kund som är en 11-årig kille som på grund av sin funktionsnedsättning är i behov av personlig assistans i sin vardag. Som personlig assistent är du honom behjälplig där funktionsnedsättningen sätter gränser, vilket är omfattande hjälpbehov. Vår kund behöver hjälp med samtliga sysslor i vardagen vilket innebär matning via peg, medicinering, hygien, städning, träning och sociala aktiviteter m.m. I arbetet hos vår kund ställer vi krav på ett stort engagemang, du ska vara genuint intresserad av att arbeta med människor, det är av yttersta vikt att du har förmågan att föra en icke verbal kommunikation, det vill säga att du har en förmåga att läsa av mimik och beteende. Vår kund är en solstråle som tycker om och har behov av social stimulans. Ytterligare stimulans i vardagen består av ridning, bad, sång och musik. Vår kund känner av och påverkas av stämningen/atmosfären kring sig, således behöver han lugn och ro omkring sig och han blir trygg av närhet. Arbetstiderna är förlagda till eftermiddag/kväll/natt veckans alla dagar, med aktiv tillsyn nattetid.

Vi söker dig som är glad, positiv, noggrann, rökfri och allergifri (hund,katt,häst). Har du erfarenhet av ett vårdyrke är det meriterande men inget krav. Du som söker ska behärska svenska flytande i tal och skrift och har B-körkort.

Tjänsten är tillsvidare, deltid ca 60-80%

Sista ansökningsdag är 24/11

Maila din ansökan till: ansokan@beoneteam.se, märk mailet med Rockneby.

Personlig Assistent sökes till Borgholmstrakten!

Vi söker assistent till vår kund som är en kvinna i 70-års åldern och är på grund av sin funktionsnedsättning i behov av personlig assistans i sin vardag. Som personlig assistent till kvinnan är du henne behjälplig där funktionsnedsättningen sätter gränser. Vår kund behöver hjälp med vardagliga hushållssysslor såsom matlagning, städ, trädgårdssysslor samt viss hygien. Arbetet hos vår kund genomsyras av ekologiskt kretsloppstänk och att tillvarata vad natur och trädgård har att ge. Det är till fördel om du kan anamma detta i ditt sätt att arbeta. Vi söker en kvinnlig assistent som är stark i kropp och sinne samt hyser en förkärlek åt intelligenta diskussioner. Arbetet innebär att sysslor görs enligt tydliga instruktioner utifrån kundens levnadssätt. Arbetstiderna är förlagda dagtid veckans alla dagar.

Vi söker dig, kvinna som gärna är över 40 år,  är glad, positiv, noggrann, rökfri och allergifri (hund,katt,häst). Har du erfarenhet av ett vårdyrke är det meriterande men inget krav. Du som söker ska behärska svenska flytande i tal och skrift och har B-körkort.

Tjänsten är en behovsanställning med 1 schemalagd helg/månad dagtid samt vikarie vid behov.

Sista ansökningsdag är 30/11

Maila din ansökan till: ansokan@beoneteam.se, märk mailet med Borgholm.